Een vieze tegenvaller

Nou, daar zitten we dan. Buiten regent het pijpenstelen en binnen heerst er een of ander buikgriep virusje dat zowel Richard als mijzelf de afgelopen dagen heeft geveld. \n\nZoals in ons vorige bericht al aangegeven was Richard al ziek op de heenreis. Erg vervelend dacht ik nog bij mezelf, als ik het maar niet krijg. Lian had me nog gewaarschuwd dat ik goed m’n handen moest wassen (altijd naar de zuster luisteren ;-)) Maar helaas, het mocht niet baten. Toen ik gisterenochtend na een zeer slechte nacht wakker werd om me even op m’n buik te draaien, kwam er een gevoel naar boven dat een sprintje naar de wc zeer goed rechtvaardigde. De pannekoek van die avond ervoor had m’n lichaam op ongebruikelijke wijze verlaten. Dus vanaf dat moment zaten er twee mannen misselijk op de bank (Richard was ook nog niet opgeknapt) om deze alleen te verlaten als er weer wat ging borrelen. De wc heeft het zwaar te verduren deze week.\n\nMomenteel gaat het al wel wat de goede kant op. Richard is weer aardig hersteld en kan alweer wat eten. Ik voel mezelf ook al wat beter, maar zeker nog niet 100%. Het is nu een kwestie van veel drinken en hopelijk wat eten. Zojuist een stukje stokbrood gegeten en die zit er nog in! Hopelijk kan ik vanavond iets meer eten. \n\nVoor morgen hebben we besloten ons niet te laten kisten. We hebben niet voor niets 9 maanden keihard getraind. Dus staan we morgen om 4:30 uur aan de start en kijken we wel waar het schip strandt. \n\nGroeten Simon

2 reacties op Een vieze tegenvaller

  1. Kitty de Boer schreef:

    Hallo Richard en Simon,\r\n\r\nToch geen EHEC virus? Flink stokbrood en bananen eten en door blijven eten. Jullie zullen deze reserves nodig hebben morgen!\r\n\r\nSucces, het gaat lukken!\r\nKitty

  2. Ruud "treinbuddy" schreef:

    He Richard en Simon,\r\n\r\nJullie worden al ziek van de gedachte zeker om zes keer die “heuvel” te beklimmen? Nee zonder gekheid, zorg ervoor dat jullie snel beter worden en dat jullie 6 keer boven komen en haal veel geld op!\r\n\r\ngrt,\r\nRuud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.