Bedankt

Het is inmiddels bijna een week geleden en de pinksteren zit er weer op. We zitten weer helemaal in het dagelijkse ritme. Vanochtend heb ik weer een uurtje op de fiets gezeten en zelfs na een week kan je nog voelen dat je lichaam een inspanning heeft geleverd.\r\n\r\nBij deze wil ik iedereen ontzettend bedanken voor zijn support. Het is werkelijk ongehoord hoeveel mensen er met ons hebben meegeleefd op 9 juni. Via SMS, Twitter, e-mail en ook via deze site hebben we op de dag zelf, maar ook de dagen erna heel veel mooie positieve reacties mogen ontvangen. Dit heeft ons heel goed gedaan. Bedankt hiervoor.\r\n\r\nOok wil ik iedereen bedanken die in financieƫle zin zijn steentje heeft bijgedragen. Momenteel hebben we ruim 9000 euro opgehaald en daar moeten de toezeggingen nog bij komen. Onze financiƫle doelstelling gaan we dus halen. Mensen die een toezegging hebben gedaan krijgen hier vanzelf bericht van.\r\n\r\nVoor ons wordt het nu tijd om eens lekker tot rust te komen. De afgelopen maanden zijn we druk geweest met geld inzamelen en trainen. Al met al was het een mooie, leerzame en energieke tijd, die ons heel veel heeft gebracht. Bedankt dat jullie daar je steentje aan hebben bijgedragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.