De laatste loodjes

Op dit moment zijn we 1,5 week verwijderd van de start van wat voor ons het evenement van het jaar moet gaan worden. Hier hebben we vanaf december heel veel voor op zij gezet en keihard getraind. Veel tijd hebben we ook gestoken in het bij elkaar krijgen van zoveel mogelijk sponsorgeld.\r\n\r\nVorige week zondag hebben we onze kleding opgehaald en de opening van de Alpe d’Huzes koersweek meegemaakt. Al met al toch wel een emotioneel moment. Toen ik het verhaal hoorde van Peter hoorde moest ik toch wel even slikken. Op 9 juni gaat hij het gevecht aan met de berg en meteen daarna vertrekt hij naar huis om op 10 juni een stamceltransplantatie te ondergaan. Als je zulke verhalen hoort heb je mij stil.\r\n\r\nZondag was ook de aftrap van onze zwaarste trainingsweek De trainingen zijn goed verlopen. Gisteren de week afgesloten met een duurtraining over de Posbank op de ATB. In 5,5 uur hebben we 125 kilometer afgelegd. Totaal hebben we deze week bijna 400 kilometer afgelegd en daar hebben we 14 uur over gedaan. Volgende week hebben we een relatief rustige week en proberen we zoveel mogelijk te herstellen.\r\n\r\nNu we het toch over cijfers hebben, ook even een tussenstand van de sponsor kant. Team4Life staat momenteel op een bedrag van 9400 euro. Dat betekend dat we nog 600 euro van ons doel afzitten. Ik weet dat er her en der nog wat geld ligt bij mensen die wel mondeling wat hebben toegezegd, maar dit nog niet officieel hebben gedaan via de site. Bij deze dus het verzoek om dit als nog te doen via onze teampagina.. Op deze manier zal ook jouw bijdrage meegenomen worden in de bekendmaking van het eindbedrag.\r\n\r\nVolgende week zaterdag vertrekken we naar Frankrijk en we hopen daar op een geweldige week. Uiteraard zijn we vol zelfvertrouwen en kijken er enorm naar uit. We gaan er een mooie week van maken en laten alles vooral op ons afkomen. Van de mensen die we spreken die het allemaal al eens vaker hebben meegemaakt mag ik geloven dat het een prachtige happening gaat worden.\r\n\r\nOp dit moment weet ik nog niet of we over een internetverbinding beschikken in ons verblijf. Mocht dit het geval zijn dan zullen jullie zeker nog wat van ons gaan lezen vanaf de Alp. Wil je ons op 9 juni in de gaten houden kijk dan op de live site. Hier kan je live tijden bekijken van alle deelnemers en via webcams op verschillende plaatsen het evenement meemaken. Simon en ik zullen ook onze tijdregistratiechip koppelen aan ons twitteraccount. Je kan dan live onze tijden zien via Twitter (@simonalberink en @r_beumer) Thema kanaal Spirit24.nl zal vanaf 12 uur live verslag doen vanaf de berg en Radio 2 zal de hele dag in het teken staan van Alpe d’ Huzes. Verder zal er tussen 19.00 en 20.00 een live uitzending zijn op Nederland 1 waarin een voorlopig eindbedrag bekend gemaakt zal worden. Je kan het dus gewoon niet missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.