We vorderen gestaag

Het is alweer een maand geleden dat mijn laatste post verscheen. In die tijd is er veel gebeurd en hebben we veel meegemaakt. We zijn lekker een week met z’n alleen op wintersport geweest. Even weg van de dagelijkse beslommeringen en lekker een week met je kop in de zon. Ja, inderdaad je leest het goed. De hele week lang zon, zon en nog eens zon. Heerlijk gewoon. De sneeuwkwaliteit leed er wel een beetje onder, maar dat mocht de pret niet drukken.\r\n\r\nOok de zolder is inmiddels klaar om gestukadoord te worden. Hierna kunnen de spullen er weer in. Dit vooruitzicht geeft letterlijk en figuurlijk lucht. We kunnen ons weer een beetje bewegen in het huis en er hoeft ook niet elk vrij uurtje geklust te worden. Meer ruimte dus om hard te trainen en op zoek te gaan naar sponsoren.\r\n\r\nDat laatste is momenteel wel even een zorgenkindje. Onlangs dat er nu zo’n 1000 euro is opgehaald moeten we hard aan de bak om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen. Hier zijn we afgelopen vrijdag mee begonnen met een brainstorm sessie bij het CVJO in Apeldoorn. In dit Centrum voor jonge ondernemers zitten startende ondernemers en studenten die werken aan hun afstudeeropdracht. Het leuk van deze sessie was dat jonge mensen een hele andere kijk op de wereld hebben en hierdoor met leuke en verfrissende ideeën komen. Hier hebben we dus ook dankbaar gebruik van gemaakt. De uitkomsten van deze brainstormsessie kan je op onderstaand plaatje vinden. (hopelijk begrijpen jullie het nog) Ook hopen we door middel van het netwerk van het centrum nog in contact te komen met potentiële sponsors.\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nVerder zijn de donatieboxen binnen en het is nu dus zaak om deze actief te gaan plaatsten bij lokale ondernemers. Hierdoor hopen we kleine hoeveelheden wisselgeld te collecteren.\r\n\r\nDe trainingen lopen voorspoedig. We werken allebei braaf ons trainingsschema af en zijn er beide van overtuigd dat dit voldoende zal moeten zijn om het uiteindelijke doel te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.