Liefde, oorlog en goede doelen

“Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures, the essence of the evolutionary spirit…”\r\nGordon Gekko, gespeeld door Michael Douglas in film Wallstreet

\r\nIk had me voorgenomen in januari te beginnen met mijn trainingsschema en het werven van sponsoren. Het eerste voornemen heb ik gebroken, ik ben immers al eerder begonnen met trainen. Uit pure noodzaak overigens.\r\nAan het tweede voornemen heb ik me gehouden. De afgelopen tijd ben ik druk bezig de zaadjes te planten voor een (hopelijk) grote opbrengst van sponsorgeld.  En belangrijker nog, de eerste sponsoren hebben zich al aangemeld. Mijn lieve familie mocht ik als eerste bijschrijven op mijn lijstje van sponsoren.  Toch weer familie die je door dik en dun blijft steunen. Helemaal top! Daarnaast werd ik vorige week blij verrast dat m’n werk me ook wil sponsoren. Ik had zelf nog niets gevraagd, ze kwamen er uit zichzelf mee. Kijk, dat is nu nog eens goed personeelsbeleid als je het mij vraagt en zie je tegenwoordig niet vaak meer. Ik maak dan ook graag even reclame voor ze: dankjewel De Twentsche Courant Tubantia! Jullie steun wordt door mij en natuurlijk alle kankerpatienten in Nederland enorm gewaardeerd. Hulde!\r\n\r\nLang leve Gordon Gekko\r\nMaar we stoppen nog lang niet. Hebzucht is in dit geval een positieve eigenschap. Sterker nog, hebzucht is een must om zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen. Ik laat me dan ook graag inspireren door de hebzuchtigste man van het witte doek: Gordon Gekko. Zijn beroemde speech over hebzucht (greed) gebruik ik als inpsiratie om zoveel mogelijk euro’s bij elkaar te sprokkelen.\r\nDus gaat de mailing straks de deur uit. Naar vrienden, familie en collega’s. Daarnaast is het tijd om mijn zorgvuldig opgebouwde LinkedIn netwerk maar eens aan te spreken. Waar heb je het immers voor als je er geen gebruik van maakt. Richard heeft vorige week wat donatieboxen gekocht in de webwinkel van de Alpe d’HuZes. Deze willen we bij een aantal winkels neer gaan zetten. Hopelijk gaat het wat opleveren. Zoniet dan gaan we wat anders verzinnen. Want naast liefde en oorlog is ook alles geoorloofd als het gaat om geld binnen halen voor het goede doel.\r\n\r\nGroeten Simon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.