Fanatiek van start

Nu de feestdagen achter de rug zijn en enkel nog de wintersport in het verschiet ligt is het tijd geworden om echt serieus met Alpe d’HuZes aan de slag gegaan. Dat betekent dus trainen en geld inzamelen. De trainingsschema’s zijn klaar en er worden steeds meer ideeën geboren om te geld in te zamelen. Deze ideeën zullen we de komende weken meer vorm gaan geven en tot uitvoering gaan brengen. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte.\r\n\r\nVanuit organisatorische hoek valt er te melden dat er deze week onderdak is gevonden voor de week van het evenement. Iets wat me redelijk zorgen begon te baren is gelukkig opgelost. Er is een mooie locatie gevonden in Oz d’oisans. Een dorpje ten noorden van Alpe d’Huez en maar 15 kilometer naar de start. We hebben hier een klein appartement van 30 vierkante meter geboekt. Al met al een goede uitgangspositie dacht ik zo.\r\n\r\n \r\n\r\nOok is deze week het trainingsschema van start gegaan. We beginnen relatief rustig en bouwen langzaam op naar het hoogtepunt op 9 juni. In de tussentijd liggen nog mooie tochten in het verschiet. Onder andere staat een deelname aan de tourversie van de Amstel Gold Race op de planning. Ik zal niet de volledige afstand rijden, maar 150 KM door de Limburgse heuvels moet er wel in zitten.\r\n\r\nDe eerste week trainen is me redelijk bevallen. Aangezien de zolder nog niet af is, is er geen ruimte voor de Tacx en dus zal alle avondtraining vanuit de sportschool gedaan moeten worden. Op zich geen probleem, maar toch is het weer een extra drempel. Ook vergt de zolder nog de nodige klustijd en het verdelen van tijd is niet echt optimaal. Al met al is het redelijk te managen, maar er blijft geen tijd over voor andere zaken.\r\n\r\nVanmiddag heb ik mezelf wel op een cadeautje mogen trakteren. Op het werk is het rustig en dit bood me de gelegenheid om er hem lekker vroeg tussenuit te knijpen. Hierdoor kon ik mijn training van vandaag, anderhalf uur duur in D1, buiten op de nieuwe MTB uitvoeren. Er gaat toch niks boven buiten trainen. Lekker het verstand op nul, neus in de wind en gaan met die banaan. Dat het dan regent en steenkoud is maakt helemaal niks uit. Afgelopen week merkte ik tijdens de binnen training dat ik de buitenlucht behoorlijk begon te missen en dit versterkte de drang om buiten te gaan rijden alleen maar meer. Ook het feit dat ik nog geen kilometer op mijn nieuwe MTB heb kunnen rijden, vanwege de slechte weersomstandigheden, maakte het ritje tot een waar feest. Met een mooie tocht door de Veluwse bossen op zondag in het verschiet heb ik dus een behoorlijke mentale oppepper gehad en ben op en top gemotiveerd om er flink tegenaan te gaan.\r\n\r\nAfgelopen week is er een e-mail uitgegaan naar vrienden en familie met de vraag of ze mij willen sponsoren. Ondanks dat het pas een paar dagen geleden is, is de eerste toezegging van € 120,00 voor zes beklimmingen al binnen. Een mooie stimulans om flink aan de bak te gaan. Ook kreeg ik de vraag of ik er problemen mee had als men de mail doorstuurde. Uiteraard heb ik hier totaal geen moeite mee en ik wil jullie hierbij dan ook aanmoedigen om hetzelfde te doen. Hoe meer mensen we bereiken met onze acties hoe meer geld we binnen kunnen halen. Geld wat we keihard is.\r\n\r\nGroeten Richard\r\n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.